Edubloggersdiner 2016

Wat? Niet voorafgaand aan de onderwijsdagen?

Dit jaar hebben we besloten de onderwijsdagen los te laten en een week na de onderwijsdagen het Edubloggersdiner te laten plaatsvinden.

Wil jij ook op 14 november 2016  in Utrecht rond 18.30 uur een hapje gaan eten met collega Edubloggers?
Het is een perfecte gelegenheid om anderen nu eens “in het echie” te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen!

Let op: Het is mooi als je een weblog bijhoudt maar echt verplicht is het niet. De gelegenheid is echter niet bedoeld voor “commerciëlen” om zo makkelijk in contact te komen met mogelijke prospects. De avond is dus uitdrukkelijk niet bedoeld om je eigen product te promoten.

Aanmeldenzwartevoschpinchos
Aanmelden kan via dit formulier.

Locatie
We gaan naar Pinchobar de  Zwarte Vosch in Utrecht.

Kosten
De kosten zijn voor eigen rekening. Het diner kost € 25,00. (Dit is exclusief consumpties, mede afhankelijk van eventuele sponsoring*).

Ter plekke rekenen we de eigen drank consumptie per persoon af.

Betaling
Ongeveer een maand voor het diner zal je gevraagd worden het bedrag over te maken op de rekening van een van de organisatoren.

Is dit bedrag niet voor 1 november binnen, dan zullen we je van de lijst moeten schrappen.

Besluit je na betaling alsnog niet te komen, dan kunnen we het bedrag helaas niet terugstorten. Er worden namelijk scherpe, maar vaste afspraken gemaakt met de locatie waar we gaan eten. Je kunt je plekje in zo’n geval uiteraard wel doorgeven aan iemand anders!

*)Sponsoring
Heb je als bedrijf of organisatie veel affiniteit met onderwijs in het algemeen en met de inzet die edubloggers plegen in het bijzonder, dan zijn er manieren om dat tot uitdrukking te brengen. Verwacht er niets voor terug, behalve natuurlijk onze welgemeende dank! Toch is het niet ondenkbaar dat een of meer edubloggers de gedane geste noemen in hun berichtgeving:-)

Karin Winters en Willem Karssenberg